Urban Beats (Oradea)

Nana, C-Block și Face Team au făcut show la Oradea

Sala Sporturilor Antonio Alexe nu s-a umplut, vineri seara, așa cum se întâmplase în iunie, la spectacolul Lord Of The Dance. Cu toate acestea, a fost un spectacol pe cinste, ce ar fi meritat o sală arhiplină.Idoli muzicali ai anilor ’90, Nana și C-Block i-au emoționat pe orădenii care au fredonat hit-urile anilor ’90, pe care le-au redescoperit, cu această ocazie. Nana a anunțat publicul că Red Money de la C-Block a ținut să își onoreze concertul de la Oradea, în ciuda faptului că în această săptămână i-a murit fratele. Când pe scenă au ajuns cei de la C-Block, s-a ținut un moment de liniște, în memoria fratelui artistului.

Sub genericul Urban Beats, în Oradea au putut fi auzite live hit-urile Nana, precum “Lonely” sau “Let It Rain”, ori cele ale C-Block, precum “So Strong Out” sau “Time Is Ticking Away”.

Însă primii care au făcut spectacol au fost britanicii de la Face Team – o trupă de baschet acrobatic, deveniți celebri în urma concursului “Britain’s Got Talent”.

Organizatorul evenimentului a fost Artistic Entertainment, reprezentat de Edina Doczi, care merită aprecieri pentru inițiativa de a aduce la Oradea nume consacrate ale muzicii anilor ’90. Dovadă că orădenii nu trebuie să aleagă mereu Clujul, atunci când vine vorba despre spectacole și concerte de ținută internațională.

 

Please follow and like us:
error